Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Ед Вуллямі: як матусині книги радували дітей України

     У день, коли католицький світ святкував Великдень, у впливовому й авторитетному виданні Великобританії The Guardian вийшла велика стаття про передачу книжок Ширлі Х'юз Національній бібліотеці України для дітей, дитячим бібліотекам Херсона та Миколаєва, а також про боротьбу українського народу та віру в Перемогу! Публікація відбулася завдяки небайдужості й патріотизму нашого друга – проукраїнського британського журналіста Еда Вуллямі.

     Ми вдячні Еду Вуллямі за цю статтю. Вона не просто велика, вона сповнена емоційності, як і сам Ед, з яким наші бібліотекарі вже встигли познайомитися за кілька його візитів до НБУ для дітей. Спочатку журналіст прийшов до бібліотеки разом із французькою волонтеркою Рейчел Ісолд на ознайомчу екскурсію.

     Гостям так сподобалася бібліотека, що вони відвідали її ще раз 28 лютого і потрапили на зустріч у клубі «Камуфляж» зі спецкором «1+1» ТСН Наталею Нагорною.

     17 березня відбулася урочиста подія із передачі колекції книг знаменитої ілюстраторки дитячих книжок, відомої британської письменниці Ширлі Х’юз (матусі Еда Вуллямі).

     А за цим посиланням розміщена стаття в газеті The Guardian із доброю назвою «Доггер поспішає на допомогу: Як матусині книги радували дітей України».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей