Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Пам’ять крізь віки

     Кожен, хто вважає себе справжнім патріотом своєї країни, має любити Батьківщину, удосконалювати вивчення рідної мови, поважати традиції та закони свого народу і, звісно, знати історію держави.

     11 квітня разом із бібліотекарями відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку учні однієї з київських шкіл перенеслись у Київську Русь, щоб зануритись у минуле нашого народу, адже цьогоріч виповнюється 1045 років від дня народження Ярослава Мудрого – Великого князя київського, державного та політичного діяча. Всім нам відомий факт, що саме за часів його князювання Київська Русь набула найбільшого розквіту в галузі культури, писемності та науки. За роки правління князя було написано книг більше, ніж за весь час існування Київської Русі.

     Читачі уважно слухали та активно обговорювали цю, на перший погляд, дуже серйозну тему, яка видалася надзвичайно цікавою. Вони взяли участь в історичній вікторині, довівши, що є справжніми патріотами своєї держави. Також на «відмінно» впоралися зі складанням пазлів, відтворивши портрет Ярослава Мудрого. Дітей ознайомили із безліччю літератури, яку можна знайти у фондах нашої бібліотеки, та за допомогою якої дізнатися багато цікавих фактів про історичні постаті, культуру, архітектуру, закони тих часів, коли наша держава лише починала своє становлення та розвиток.

     Запрошуємо всіх охочих долучитися до вивчення історії за допомогою цікавих книг, які вкотре доведуть, що українці – це сильна, могутня та розумна нація.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей