Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Секрети для захисту планети

     22 квітня відзначають Всесвітній день Землі. Земля є нашою матінкою та годувальницею. Це наш дім, який дозволяє людям отримувати радість та насолоду від життя, який нам дає безліч різноманітних природних багатств. На жаль, не всі люди піклуються про нашу природу, цінують її та оберігають. Але важливо пам’ятати, що кожен із нас впливає на стан планети.

     Наша держава відзначає День Землі з 1992 року і прагне формувати дбайливе ставлення до навколишнього середовища. Ми, бібліотекарі, також повинні прививати любов до збереження і захисту природних ресурсів нашим дітям, саме ми формуємо екоцінності й повагу до нашої матінки-Землі у майбутніх поколінь. І в цьому нам допомагає різноманітний книжковий світ нашої бібліотеки. У фондах багато книжок, присвячених саме екологічній тематиці.

     У читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку розміщена екологічна виставка «Секрети для захисту планети». На її тематичних полицях – «Планету разом збережемо!», «Таємниці солоної сині» та «Сміття: історії з життя» — ви знайдете багато корисних порад та фактів про те, як захистити нашу планету, як слід сортувати сміття, які відходи не підлягають переробці, яким тваринам та птахам загрожує повне вимирання. Якщо ви хочете привити любов до збереження нашої Землі своїй малечі, – поспішайте до нашої бібліотеки, де на вас чекає багато цікавої та корисної літератури!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей