Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Дивовижна мандрівка космічними просторами

     9 травня на зустріч зі школярами у читальний зал відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку завітала журналістка, письменниця, поетеса, перекладач і громадський діяч із Ніжина Тетяна Винник. Пані Тетяна є лауреатом багатьох премій та переможцем численних конкурсів, адже її твори гріють дітей своїм теплом та вчать добру.

     Письменниця презентувала учням продовження своєї книги «Відлуння нашої хати» — казкову повість «Космічна пригода Талалайка». З неї наші читачі можуть дізнатися про неймовірні космічні пригоди, які чекають на дорослішу Даринку і Талалайка – героїв першої частини повісті. Вони зустрічають нових друзів і в надувній кулі вирушають аж у космос! Читачі разом із героями дізнаються, як виглядають планети Сонячної системи, яка маса Сонця, кого називають близнючкою Землі та за скільки років можна перетнути Галактику. Книга, наче Всесвіт, сяє зірочками, поцяткована добрими жартами, приказками та дитячими відкриттями.

     Також бібліотекар ознайомила діток із творчим доробком письменниці, представленим на виставці, та розповіла про пізнавальний журнал «Крилаті», головним редактором якого тривалий час була Тетяна Винник.

     Приходьте у відділ для наймолодших та знайомтесь із творчістю письменниці! В її книжках кожен для себе знайде те, що йому на даний момент необхідно. Тож, читаймо!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей