Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Творча зустріч із Наталією Короп
>

     24 травня у бібліотеці відбулася творча зустріч із Наталією Короп — талановитою музиканткою та авторкою пісень, вокалісткою і бас-гітаристкою гурту «Afrodiziak», засновницею студії анімації для дітей «PROлісок». А ще пані Наталія — письменниця і саме у цьому амплуа вона виступила на творчій зустрічі з маленькими читачами бібліотеки, презентувавши свою книгу «Дерево, яке стало Гітарою». Це історія, про те, що все велике бере початок із мрії. Саме так відбулося в одному лісі зі звичайним деревом із незвичайною мрією – побачити світ. Здавалося б — нереальне бажання. Та той особливий дзвін, що йшов зсередини, був почутий Майстром, який виготовив із нього гітару. З цим музичним інструментом Майстер об’їздив увесь світ, даруючи людям прекрасну музику. Хіба ж це не диво — реалізація мрії. Насправді, так часто буває у житті — те, що здається кінцем, насправді може бути початком до кращого і більшого.

     Звичайно ж, пані Наталя завітала на захід із гітарою та укулеле (маленькою гавайською гітарою), а ще африканським щипковим інструментом — калімбою. І чарівна історія дерева, яку переповідала дітям авторка, перепліталася з мелодіями і піснями під звуки гітари та укулеле. Гостя разом із дітьми заспівали пісні відомих виконавців — «Стефанія» гурту «Kalush» та «Ой у лузі червона калина». На завершення цієї прекрасної творчої зустрічі пані Наталія виконала свою авторську пісню українською та польською мовами. Захід пройшов на одному диханні, а на завершення зустрічі діти спробували заграти на музичних інструментах і зробили спільне фото на згадку.

     Дякуємо Наталії Короп за позитивні емоції та чудову музичну атмосферу.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей