Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Олімпійське сходження у книгозбірні 13 вересня о 12.00.
Запрошуємо читачів відсвяткувати разом День фізичної культури і спорту

        Вперше у бібліотеці відзначаємо День фізичної культури і спорту масштабним святом! Свято проводиться у партнерстві з Національним олімпійським комітетом України та Київським міським відділенням Національного олімпійського комітету України, на яке запрошені видатні українські спортсмени.

        У цей день ми не просто дізнаємося безліч цікавих фактів про Олімпійські ігри, відомих українських спортсменів-олімпійців, олімпійські види спорту, символіку ігор та ін. Ми зможемо побачити олімпійські символи та артефакти, цікаві книжки на унікальній виставці-вітрині «Швидше, вище, сильніше – разом». Експонати для виставки надані партнерами і будуть презентовані під час свята.

        Ми станемо учасниками визначної події – підписання меморандуму між бібліотекою та ГО «Київське міське відділення НОК України» про співпрацю для ефективної взаємодії у проведенні заходів, спрямованих на формування у дітей та юнацтва здорового способу життя, свідомого ставлення до збереження і зміцнення здоров'я; популяризації фізкультури та спорту; промоції спортивних досягнень України у світі; а також виховання почуття дружби, колективізму, взаємовиручки; плекання у вас, наші юні читачі, почуття гордості за українських спортсменів.

        А ще ми обов’язково зробимо олімпійську розминку, а потім перейдемо до відділів бібліотеки, де відбудуться олімпійські уроки від спортивних легенд України:

        • олімпійські чемпіони та призери Анна Різатдінова, Марта Федіна, Аліна Комащук, Олег Верняєв, Влада Алексіїва зустрінуться із читачами у Національному проєкті «Україна читає дітям»;
        • «Спортивна карусель». Забави для кмітливих дітей 8-11 років у відділі мистецтв;
        • «Відкрий чемпіона в собі». Олімпійський марафон знань для учнів 7 кл. у відділі документів іноземними мовами;
        • «Секунди, метри, кілограми...». Бібліозмагайка для школярів 5-8 кл., у читальному залі відділу для старших читачів;
        • «Спорт та ігри люблять всі – і дорослі, і малі». Інтерактивне ралі у читальному залі для молодших читачів;
        • «Як дістатись до Олімпу?». Активна гра з елементами психології для дошкільнят від 4 до 6 років у просторі «Затишний світ дитинства».

        Бібліотека підготувала для вас презентаційний відеоролик «Українські зірки Олімпіади-2024», який буде демонструватися у фоє бібліотеки.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 14.10.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей