Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Всеукраїнський тиждень дитячого читання
“Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає”

    Щорічно під час весняних канікул у бібліотеках України для дітей проходить Всеукраїнський тиждень дитячого читання, започаткований в 1993 року. Цього року його урочисте відкриття "Хай Україна вся читає, бо книга нас усіх єднає" відбудеться 18 березня 2011 року у Прилуцькій міській бібліотеці для дітей Чернігівської області.
    У Національній бібліотеці України для дітей "книжчині іменини" розпочнуться 17 березня о 12-00. У цей день гостинна зала збере юних користувачів молодшого шкільного віку в дружнє, сімейне коло. Тому що всіх їх об’єднує велика любов до книги, а також наше чудове свято. На юних читачів чекає зустріч з представниками видавництва "Зелений пес", українською поетесою Ганною Чубач, театралізоване свято "Веселі книжечки, що створені з любов’ю", підготовлене учасниками бібліотечної лялькової студії "Барвінок".
    Протягом Тижня діти братимуть участь у літературних ранках, конкурсах, презентаціях та оглядах книжкових виставок. Детальніше про заходи протягом "книжчиних іменин" можна дізнатися на нашому сайті в рубриці "Масові заходи".

Запрошуємо всіх охочих на свято Книги!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей