Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Бібліотека готується до «Євро — 2012»

19 квітня Національна бібліотека України для дітей зустрічатиме учасників турніру «Євро — 2012: історія і сьогодення». У інтелектуальному поєдинку зійдуться по 5 учасників з двох команд: вихованці дитячо-юнацької футбольної школи імені Валерія Лобановського та учні середньої школи № 63. Більше 120 уболівальників спостерігатимуть за напруженим поєдинком, в якому учасникам необхідно буде не тільки продемонструвати свої знання з історії футболу, чемпіонату Європи та «Євро-2012», але й довести, що вони живуть не лише футболом, а вміють співати, танцювати, читати вірші.

Як і в справжньому футбольному поєдинку, гру судитимуть арбітри — у минулому відомі футболісти, нині – кваліфіковані тренери Сергій Величко, Віталій Хмельницький та Юрій Єськін. А репортаж з місця події вестиме прославлений спортивний коментатор, журналіст Валентин Щербачов!

Турнір організовано за підтримки Шевченківської районної адміністрації м. Києва. Переможців та учасників гри привітають та нагородять подарунками голова Шевченківської в м. Києві районної адміністрації Сергій Зімін та Міністр культури України Михайло Кулиняк.

Видовище обіцяє бути захоплюючим та цікавим! Тож запрошуємо всіх любителів спорту в Національну бібліотеку України для дітей на свято футболу.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей