Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Презентація нової книжки Гурама Петріашвілі «Казки дідуся Гурама»

Напередодні 70-річчя грузинського письменника Гурама Петріашвілі, який вже більше 20 років живе і працює в Україні, в рамках Національного проекту „Україна читає дітям” для читачів - учнів 4-б класу школи № 163 24 квітня 2012 року в Національній бібліотеці України для дітей була проведена зустріч з цим письменником. Автор презентував дітям свою нову книжку «Казки дідуся Гурама» та спілкувався з читачами, до речі – українською мовою, розповідав багато цікавого про свою творчість, про свої книги, відповідав на численні запитання дітей. Про себе наш гість розповів, що він не тільки пише книжки, а є ще й режисером художніх та мультиплікаційних стрічок, а також актором (знявся у тридцяти художніх фільмах).

До цієї зустрічі було оформлено чудову книжкову виставку «Грузинські письменники – дітям», на якій юні читачі мали можливість ознайомитися з книжками грузинських авторів, виданих як мовою оригіналу, так і в перекладі українською та російськими мовами.

На свято завітали письменниця та видавець Мар’яна Савка, художниця – ілюстратор книги Даша Ракова, журналіст Микола Шейко, представники редакції дитячого журналу «Професор Крейд», дружина та друзі письменника.

Від живого спілкування з гостями діти отримали багато нових вражень, а їх запитання до автора дивували навіть дорослих.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей