Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

День знань у бібліотеці

Цьогорічне свято Дня знань у Національній бібліотеці України для дітей розпочнеться рано-вранці незвичайною акцією в підтримку читання, книги та бібліотеки – БібліоМотоПробігом, у якому візьмуть участь українські мотоциклісти на своїх залізних конях. Серед них - бібліотекарі НБУ для дітей та колишні читачі. Кавалькада з книжково-бібліотечними прапорами стартуватиме о 9-00 від головного входу книгозбірні та завітає на святкові лінійки кількох київських шкіл, що розташовані у мікрорайоні Нивки. Їх участь у шкільних урочистостях буде яскравою та динамічною, адже треба встигнути повернутися до 11-00 на місце старту та передати прапор бібліотеки генеральному директору для урочистого відкриття нового бібліотечно-читацького сезону 2013-2014.

На свято «Бібліотека збирає друзів!» запрошуються усі друзі бібліотеки! Завітають почесні гості: члени Наглядової ради, представники Міністерства культури України, письменники, художники, видавці. Прийдуть читачі бібліотеки - учні четвертих, п’ятих класів та старшокласники. Саме для них буде цікавою програма, яку підготувала бібліотека до Дня знань.

Розпочне програму лялькова дівчинка НБУшка, яка теж прийде на свято з друзями – книжковими героями. Герої ці ще незнайомі читачам нашої бібліотеки, тому що вони з новесеньких книжок, які щойно вийшли з друку. Учасникам свята якраз і потрібно буде краще познайомитися з персонажами книг в ході квест-гри «Книжкові відкриття». Учні 4-х та 5-х класів поділяться на команди та під керівництвом книжкових героїв вирушать до бібліотеки на розшуки.

Старшокласники разом з мотоциклістами візьмуть участь у промо-акції книги та читання «ФотоКнигоДрайв» - фотосесії з байкерами та їх улюбленими книгами біля головного входу до бібліотеки. По завершенні фотосесії можна буде поспілкуватися з незвичайними гостями бібліотечного свята у актовій залі.

На завершення свята бібліотекарі та почесні гості підготували декілька сюрпризів учасникам. По-перше, будуть відзначені кращі читачі за результатами конкурсу, що проходив влітку у відділі обслуговування читачів – учнів 5-9 класів. По-друге, учасники квесту «Книжкові відкриття» стануть володарями скарбів, які вони знайдуть за допомогою чарівної карти. Знайдуть обов’язково, якщо вони відвідують нашу бібліотеку, люблять читати, а значить тренують увагу, пам’ять та інші розумові здібності. Бо книга – це найкращий тренажер для розуму!

Тож тренуйтеся влітку, щоб 1-го вересня у День знань стати кращими!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей