Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Новий сезон у читацьких об’єднаннях бібліотеки розпочався!

Деякі студії та гуртки вже розпочали роботу, інші тільки планують проводити перші засідання. Перелік та зміст роботи бібліотечних клубів є на сайті бібліотеки у рубриці Клуби за інтересами. А зараз презентуємо нові групи за інтересами та приємні новини від ваших улюблених клубів.

Гурток малювання «Яскрава палітра» на прохання батьків наших наймолодших читачів з нового сезону організував ще одну групу – для дошкільнят. Керівник гуртка Анастасія Каліберда . Тепер заняття гуртка проходять двічі на тиждень : у середу та п’ятницю заняття для учнів 1-4 класів о 15-00; група для дошкільників збирається тільки у п’ятницю о 14-00. Запис до групи за телефоном: (044) 400-39-83 (відділ соціокультурної діяльності).

Соціальні мережі: сторінка керівника Настя Калиберда

Відділ мистецтв додав до своїх гуртків ще один – вокальний гурток «Перлинка». Керівник гуртка – співочий бібліотекар Тетяна Прудка навчить вас співати не тільки голосно, а ще й правильно. Вправи на дихання та інші спеціальні заняття будуть використовуватись на практиці – при розучуванні пісень. А коли навчитеся гарно співати – влаштуємо концерт на великій сцені! А чому б і ні – адже сцена є! Заняття гуртка будуть проходити двічі на тиждень – по середах та п’ятницях о 14-00. Для дітей від 7 до 10 років. Запис до гуртка за телефоном: (044) 400-39-83 (відділ мистецтв).

Соціальні мережі: група «Відділ-Мистецтв Нбу-Для-Дітей»

Психолог бібліотеки оголошує набір до групи казкотерапевтичного тренінгу «Чарівна країна в кожному з нас» для дітей від 8 до 11 років. На тренінгах (за методикою відомого психолога Тетяни Зінкевіч-Євстигнєєвої) діти в процесі гри навчаться розуміти себе і відповідати на питання:

- Чому я зараз злюся? - Чому я боюся? - Як я можу допомогти собі або скористатися допомогою інших? - Який Я? Яким мене бачать інші? - Як зробити так, що б страх і злість стали моїми друзями, а не заважали мені бути хорошим? - Що таке дружба і як навчитися дружити?

До групи набираємо не більше 8-и хлопчиків і дівчаток у віці від 8 до 11 років. Заняття проходять один раз на тиждень, курс - 14 зустрічей. День і час буде уточнено після формування групи та узгодження з учасниками тренінгу. Запис на тренінг у психолога бібліотеки Марини Майданіч за телефоном: (044) 400-39-83 (відділ соціокультурної діяльності).

Соціальні мережі: група «Психолог у бібліотеці», блог «Психолог у бібліотеці»

Участь у клубах, тренінгах, заняття в студіях та всі інші послуги бібліотеки БЕЗКОШТОВНІ!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей