Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

У Сімейний день в дитячій бібліотеці відбудеться фінал новорічного Тотал-Бібліо Квесту та Ярмарок бібліотечних можливостей для дітей і дорослих

Зустрічати гостей будуть бібліотекарі разом з ляльковою дівчинкою НБУшкою, які вручать кожному програму-маршрут Сімейного дня, що розпочнеться о 10-00 у фойє першого поверху Національної бібліотеки України для дітей. Зранку можна записати дитину до бібліотеки – для нових відвідувачів (для цього потрібен паспорт одного з батьків), перереєструватися (якщо це перший візит наших читачів у новому році), зробити кілька фотографій з НБУшкою біля банера бібліотеки, ознайомитися з виставками, рекламною продукцією на стендах…

На першому поверсі 10-ї до 11-ї години буде працювати Книгарня від українських видавництв - партнерів свята та дитячих письменників. Тільки у бібліотеці маєте унікальну можливість придбати новенькі книги для вашої дитини від видавництв дитячої літератури «Грані-Т», «Зелений Пес», «Майстер-клас», поспілкуватися з видавцями та авторами, взяти автограф у письменника.

Основна частина свята розпочнеться об 11-й годині на другому поверсі книгозбірні. Саме тут відбуватимуться головні події дня: Ярмарок бібліотечних можливостей, Ток-шоу «20 запитань директору», Зірковий Гала-Квест. Докладніше про програму Сімейного дня буде повідомлено на сайті бібліотеки за тиждень до свята.

Шановні користувачі, готуйтесь до сюрпризів і приємних несподіванок, адже бібліотекарі підготували насичену програму, що враховує інтереси усіх читачів і відвідувачів — від найменших до найстарших.

На Ярмарку бібліотечних можливостей керівники нових гуртків і клубів бібліотеки п редставлять своє Портфоліо:

  • Веселі уроки німецької мови для дошкільнят «Deutsch mit Hans Hase» — «Німецька з кроликом Хансом»;
  • Гурток з вивчення англійської мови для учнів 4-5 класів «Joyful English»;
  • ЗООекологічна студія для школярів «Екологія. Природа. Я»;
  • Клуб для дітей 9-11 років Code Club;
  • Група для учнів початкових класів «МультКнигоФест».

Від творчих гуртків «Весела майстерня» і «Яскрава палітра» — окремо для дошкільнят та для школярів — будуть проведені Майстер-класи з малювання, виготовлення сувенірів, поробок і, навіть, браслетів «Шамбала», які так популярні у дівчаток. Все, що читачі зроблять власноруч можна буде забрати з собою на згадку про свято.

У Кімнаті казок малюкам відкриють Секрети книжкової шафи, почитають казки та пограють у забавлянки.

У Приймальні психолога батьки зможуть отримати відповіді на свої запитання від психолога бібліотеки і, за бажанням, записатися на індивідуальну консультацію.

У Бібліо-консультаріумі «Топ-10 книг для вашої дитини» бібліотекарі-консультанти відділів обслуговування представлять по 10 книжок, які бажано прочитати дитині у різному віці (3-6 р., 7-10 р., 11-13 р., підліткам).

Тільки у цей день на ретро-виставці «Дитячі бестселери минулого століття» можна буде побачити книги з колекції основного фонду бібліотеки, які зберігаються у книгосховищі. Науковці бібліотеки ознайомлять вас з Топ-10 улюблених книг дітей України (за результатами всеукраїнського дослідження).

Відділ довідково-бібліографічного обслуговування представить читачам 21-го сторіччя електронні книги та інтерактивні ресурси, а також надасть можливість скачати на власні ґаджети електронні дитячі книги, літературу для батьків з ліцензованих джерел тощо.

Мистецьку афішу для дітей міста Києва підготував відділ мистецтв — репертуари театрів, анонси виставок, концертів, вернісажів та інших цікавих імпрез для дитини і родини. Це нова і популярна серед читачів інформаційна послуга відділу мистецтв: афіша оновлюється щомісяця.

Всім учасникам Тотал-Бібліо Квесту, які не потрапили до фіналу — подарунок: Безпрограшна бібліотечна лотерея «Інтелект-лото»!

Об 11-20 стартує Зірковий Гала-Квест, у якому беруть участь 15 сімейних команд — переможців відбіркових турів.

Після нагородження, вручення призів і подарунків, можна буде перепочити, підкріпитися смачними «бібліотечними вітамінками».

Завершиться свято о 13-00 незвичайною музичною ляльковою виставою «Бонжур, Червона Шапочка!» — від театральної студії «Оле-Лукойє»!!!

Свято для дитини і родини буде тривати до 14-ї години.
Святкуймо разом!
Будьте щасливі з бібліотекою!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей