Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду
Прем'єра лялькової вистави «Снігова Королева» за мотивами всесвітньо відомої казки Ганса Християна Андерсена відбулася

27 січня пройшла прем’єра вистави «Снігова Королева» за мотивами всесвітньо відомої казки Ганса Християна Андерсена дитячої студії лялькового театру «Оле-Лукойє».

Актова зала бібліотеки була переповнена , як завжди на усіх виставах лялькового театру «Оле-Лукойє». Завітали на виставу школярі – однокласники юних акторів, прийшли їхні родини. Перші три ряди вже традиційно зайняті батьками з дошкільнятами, що уважно слідкують за бібліотечною рекламою та приходять на усі анонсовані заходи бібліотеки.

Прем’єри дитячої студії театру «Оле-Лукойє» користуються особливим успіхом. Режисер студії Алла Косач-Денисюк зі своїми вихованцями завжди можуть здивувати глядача, і не лише глядача, а й читача, який добре знає казку. І цього разу їх очікування знову справдилися. Багато музики, чудові костюми і декорації переносили глядачів з будинку Кая і Герди до міської площі, на якій танцювали свій зимовий танок Сніжинки – передвісники Снігової Королеви. Декорації миттєво трансформувалися у королівські палати, де мешкає боягузливий і від того брехливий Король та прекрасні, але трішки манірні фрейліни. А через п’ять хвилин це вже не королівські палати, а розбійнича печера, а юні фрейліни раптом стали розбійницями. І Герда, як завжди, розчулила маленьку розбійницю, яка відпускає її на пошуки свого брата Кая. Аж раптом у фіналі уся сцена перетворюється на крижане царство Снігової Королеви…

Допомагав у всіх чарівних перетвореннях сам Ганс Християн Андерсен, якого переконливо зіграв юний актор студії. Його казкове заклинання «крібле-крабле-бумс» підхоплював увесь зал, щоб допомогти Герді у її пошуках. У виставі загалом було зайнято вісім (8) акторів-дітей, які за півгодини дії зіграли двадцять (20) персонажів казки, миттєво перевтілюючись і переодягаючись за кулісами. Тільки судячи з цього, можна зрозуміти, наскільки творчою та непростою була робота над казкою, яку гуртківці театральної студії «Оле-Лукойє» готували майже два місяці.

Вітаємо з прем’єрою учасників театру та художнього керівника! Виставу також буде представлено у неділю 1 лютого для учасників сімейного свята «Читання – справа сімейна» та усіх бажаючих близько 12.00. Початок вистави може бути затримано на 15-20 хвилин у разі затримки святкового заходу.

Більше фото можна переглянути у фотоальбомі Снігова Королева


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей