Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Азбука хоробрості для найменших читачів

Тиждень дитячого читання продовжується і у відділі обслуговування дітей дошкільного і молодшого віку відбулися казково-терапевтичні читання за книжкою Н. Чуб «Азбука хоробрості». Вихованці ДНЗ № 387 із задоволенням послухали цікаву історію Ромчика та казку про Темінь-Темноту. Дитячі страхи в ранньому віці присутні в кожної дитини, і щоб їх позбутися книжка розповідає всі ці історії в казковій формі. А також допоможе поглянути на всі «лякалки» і «страшилки» іншими очима.

Продовжилися читання у ДНЗ № 292 із дітьми старших та молодших груп та залишили по собі багато приємних вражень. Маленькі «хоробрики» з цікавістю слухали оповідання про павучка Борчика, якого всі боялися, та розповідь про маленького вантажного автомобільчика Гриця. Переглянувши мультфільми про маленького Єнотика та Їжачка, діти розповіли, кого боялися звірі. Згодом потоваришували з сірим вовчиком та вже його не боялися.





 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей