Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Під звуки переможного вальсу

      12 травня у бібліотеці відбувся літературно-музичний мікс «Вальс, обпалений війною», присвячений воєнній пісні, яка давала сили солдатам, коли вже їх не було, яку боялися гітлерівські кати, яка допомогла нашим бійцям дійти до Берліна і встановити над Рейхстагом Прапор Перемоги. Але не тільки бойові і маршові пісні створювалися тоді. Саме під час війни були написані прекрасні, мелодійні, сповнені великими почуттями, ніжні, сумні, ліричні твори. В цей день усі присутні співали ці чудові пісні. В залі лунали: «Синий платочек», «Огонек», «Фронтовой санбат», «Майский вальс» та ін.

      На заході були присутні люди, які особисто пережили жахіття Другої світової війни. Це учасники та діти війни, які сьогодні проживають на території Шевченківського району міста. Зі святом ветеранів привітала та подарувала невеликі подарунки і квіти від імені депутата Київради Антонової Олени Юріївни її помічник – Саврілова Жанна Леонідівна.

      А юні студенти Київської дитячої академії мистецтв привітали усіх присутніх тематичною художньо-музичною композицією з пісень, танців та віршів.


 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей