Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Розпочалися канікули — нам сумувати ніколи!

    Ось і знову прийшла чудова пора для дітей – час осінніх канікул! І знову продовжуються цікаві пригоди в «Казковому трамвайчику» від КП «Київпастранс» та НБУ для дітей, що вже другий рік поспіль під час шкільних канікул збирають маленьких киян на казкові читання, майстер-класи, літературні вікторини, конкурси та інші книжкові розваги.

     Наші бібліотекарі запропонували юним читачам нові цікаві книжки, а особливо сподобались і дітлахам, і їхнім батькам серія книжок-шукалок. Найменшим ми читали самі, а тим, хто вже вміє читати, пропонували самостійні голосні читання. Для тих, хто полюбляє творити своїми руками був організований майстер-клас «Каштанові фантазії». Кожна дитина залишила трамвайчик із чудовою поробкою, створеною власноруч.


     А на завершення нашої зустрічі всі із задоволенням взяли участь у казковій вікторині-плутанці.


     Корисно провели свій час і батьки, адже мали змогу ознайомитися з новими надходженнями, переліком послуг, сервісів, дозвіллєвих програм нашої бібліотеки.

     До нових зустрічей! Чекаємо!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей