Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Прем’єра новорічної казки «Ковалі щастя»

     Здавна всім відома приказка «На чужому горі щастя не збудуєш», але всемогутнього чаклуна Зландія, котрий усе на світі має, окрім щастя, цей вислів обійшов стороною. Він усіма силами намагається роздобути славнозвісні щастинки-золотинки, які Дід Мороз мусить додати до подаруночків дітям під Новий рік.

     За щастинками полює не тільки Зландій, а й Баба-Свистуха — бідолашна відьма, якій дуже не вистачає справжньої радості у житті! А щастя хочеться абсолютно всім! Та казкові злодії напевно не здогадуються, що самі можуть бути ковалями власного щастя, а для цього потрібно зовсім небагато.

     Що саме потрібно для щастя ви можете дізнатися 21 грудня у Національній бібліотеці для дітей із новорічної казки «Ковалі щастя» за мотивами повісті Всеволода Нестайка.

     У виставі беруть участь юні актори музичного театру-студії «Вподобайка». Художній керівник – Євген Грабовський. Початок вистави об 11.30.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей