Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
15 березня об 11 годині «День Грузії»
в Національній бібліотеці України для дітей

       У Національній бібліотеці України для дітей проводиться активна робота, спрямована на популяризацію книжок різними мовами світу, заохочення дітей до вдосконалення знань іноземних мов та запровадження нових форм роботи з полікультурного виховання задля збільшення рівня толерантності серед підростаючого покоління України.

    15 березня 2017 року об 11 годині у бібліотеці проходитиме «День Грузії». Метою заходу стане розкриття глибинного змісту грузинської культури для юного покоління через мистецтво, літературу; створення атмосфери взаємоповаги, єдності, прагнення до миру і взаєморозуміння грузинського і українського народів.

       Почесні гості заходу: представники Посольства Грузії, Міністерства культури України, Грузинського культурно-освітнього центру «Іберіелі», Хвича Нодарович Мепарішвілі – народний депутат України, Олександр Юнін – директор музею-майстерні І.П. Кавалерідзе, дитяча художня студія «Маленький принц», хореографічна студія «Барвіночок», ансамбль грузинського народного танцю «Іберіелі».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей