Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Англійська мова на допомогу медійній грамотності

       У Національній бібліотеці України для дітей у відділі документів іноземними мовами при центрі «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» з 3 квітня 2017 року буде проходити 5-ти тижневий курс «Англійська мова на допомогу медіаграмотності»!

    Цей курс призначено для неносіїв англійської мови, які зацікавлені в отриманні додаткової інформації про медіаграмотність у США. На цьому курсі можна буде проаналізувати різні типи засобів масової інформації – газети, журнали, телебачення і соціальні медіа. Цей курс також дасть можливість краще зрозуміти роль засобів масової інформації в нашому житті одночасно зі збагаченням словникового запасу і отриманням мовних навичок, необхідних для аналізу того, що Ви читаєте і дивитеся. Перший блок у цьому курсі присвячений вступу до медіаграмотності , що дасть можливість оцінити свій рівень медіаграмотності. У другому блоці можна дізнатися про те, як відрізняти у засобах масової інформації факти від поглядів і думок. У наступному блоці основну увагу буде приділено відмінностям між соціальними медіа і традиційними засобами масової інформації. У четвертому блоці можна дізнатися, як стать і особистість розглядаються в засобах масової інформації. У заключному блоці курсу Ви продемонструєте свою підвищену медіаграмотність через кульмінаційний заключний проект про соціальні мережі.

       Розробка цього курсу фінансувалася Програмою з вивчення англійської мови Бюро з питань освіти та культури Державного департаменту США. Якщо не вказано інше, то усі навчальні матеріали доступні для повторного використання, адаптації для інших потреб і вільного поширення відповідно до ліцензії 4.0 Attribution Creative Commons.

       Масовий відкритий онлайн-курс «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» (MООС) – безкоштовна програма, яка пропонується до уваги за підтримки Посольства США в Україні. Цей курс англійської мови допоможе учасникам навчання стати краще поінформованими щодо медіаграмотності і сучасних засобів масової інформації. Рівень курсу приблизно B1 за шкалою European Common Framework of Reference.

       Участь у курсі може бути: 1) повністю онлайн; 2) в Інтернеті та у групах з фасилітатором, які будуть збиратися один або двічі на тиждень у центрах «Вікно в Америку». Учасники, які пройшли навчання за будь-яким із цих варіантів, отримають Свідоцтво про проходження курсу, видане Університетом штату Пенсільванія або Сертифікат Coursera. Кількість слухачів у групах з фасилітаторами буде обмежено. Якщо Ви не можете брати участь у заняттях з фасилітатором, ми пропонуємо Вам пройти онлайн-курс самостійно.

       Для реєстрації власне на МООС «Англійська мова на допомогу медіаграмотності» (і самостійно, і в групі з фасилітатором), будь ласка, переходьте за посиланням: https://www.coursera.org/learn/media

       Додаткова інформація про MООС від Університету штату Пенсільванія.

       Телефон для довідок : +380680555235

       Волощак Мирослава

       Долучайтеся до цього курсу!

       Чекаємо на Вас!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей