Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«День Іспанії» спільно з Посольством Іспанії в Україні

       31 березня у Національній бібліотеці України для дітей відбулося літературне свято «День Іспанії» спільно з Посольством Іспанії в Україні.

       У день іспанських читань у відділі документів іноземними мовами зібралися наші відвідувачі, які активно опановують іспанську мову у школах: навчально-виховний комплекс № 176 та спеціалізована школа № 64 з поглибленим вивченням іспанської мови. Тому під час усього заходу звучала лише іспанська мова!

       Почесний гість заходу – Радник Посольства Іспанії в Україні – розповідав про літературу в Іспанії, як класичну, так і сучасну, та порадив дві книжки з фонду бібліотеки, які йому подобалося читати у дитинстві – «Fray Perico y la primavera» та «El pirata Garrapata» автора Juan Munoz Martin.

       Пан Радник прочитав казку «Elalmuerzo» автора Michel Van Zeveren. Вже не вперше у нас проходять іспаномовні читання, а Радник Посольства Іспанії в Україні справжній казкар – читає по-ролям, змінюючи голос!

       Після читань розпочалася бесіда про усе на світі: про футбол, про Іспанію, про Барселону, з якої наш почесний гість родом. Пан Радник розповів про свої улюблені місця в Барселоні: набережну Барселонети, пляж Середземного моря. Він вважає, що Середземне море – найкраще море у світі. А також діти продекламували свої улюблені вірші іспанських поетів.

       Посольство Іспанії в Україні запрошує на перегляд іспаномовних фільмів.

       Бажаємо усім нашим відвідувачам під час наступних канікул відпочити на Середземному морі в Іспанії і нагадуємо, що вдосконалити знання іспанської можна з нашим фондом іспаномовної літератури, який налічує 448 книжок.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей