Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Лялькова вистава «Принцеса на горошині»

        30 травня об 11.00 дитячий ляльковий театр «Бібабо» (керівник студії — Юлія Цимбалюк) запрошує маленьких глядачів та їхніх батьків на добру та легку виставу «Принцеса на горошині». Лялькова вистава розрахована на глядачів віком від 4 до 8 років. Тривалість вистави – 20 хвилин.

       На вас чекає щира казка про щастя та його пошуки. Разом із глядачами ми спробуємо знайти відповідь на питання чи є випадковості випадковими? Що таке доля? І чому ми шукаємо щастя далеко, коли воно знаходиться зовсім поряд?

       Наша інтерпретація казки Г.Х. Андерсена трішки змінить звичні акценти всім відомої історії, тому що ми розповімо вам її не від імені принца, а з погляду її батьків – короля і королеви.

       На глядачів також чекає поява героїв, яких не було у казці. Кого саме з персонажів ми ввели у виставу – залишиться маленькою загадкою. Шукайте та знаходьте своє щастя! А якщо вже знайшли — не розгубіть його. Чекаємо на наш травневий показ!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей