Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

80-річний ювілей на бібліотечній мапі Хмельниччини

         Колектив Національної бібліотеки України для дітей щиро вітає бібліотечних працівників, користувачів, друзів і партнерів Хмельницької обласної бібліотека для дітей імені Т. Г. Шевченка з нагоди Дня її народження.

       Теплими словами згадуємо усіх, хто своєю щоденною працею сприяв її розвитку та утвердженню як сучасного центру інформації, освіти, дозвілля та розвитку творчих здібностей дітей. Створена в далекому 1937 році, бібліотека рік за роком модернізувалася, перетворюючись у справжню скарбницю знань, стала храмом книги. Дбайливо зберігаючи кращі традиції, нинішній високопрофесійний колектив бібліотеки відкритий до новацій і пошуку нових форм входження бібліотеки в сучасне інформаційне середовище. Ми пишаємося співпрацею у єдиній справі виховання юних громадян нашої держави.

       Прийміть наші найщиріші побажання здоров’я і щастя, плідної ефективної праці, творчих звершень, незмінного везіння, удачі в усіх починаннях, філософської незворушності у будь-яких ситуаціях, життєвого вам оптимізму, вірних друзів і талановитих колег. Бажаємо вам, шановні колеги, й надалі залишатися прикладом професіоналізму і компетентності! Шановні, колеги! Це свято – ваш Успіх, Радість, Натхнення, Талант, Розум, Краса і Сила.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей