Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Всі малята повинні право мати щасливими зростати…

       В Україні нещодавно пройшов тиждень права, та ми постійно повинні розповідати дітям, що кожна людина є цінною незалежно від статі, мови, релігії, кольору шкіри, а також виховувати у них почуття власної гідності, уміння поважати інших та розповідати їм про права дитини.

   

       Саме цій темі був присвячений турнір ерудитів «Всі малята повинні право мати щасливими зростати…» для другокласників однієї із київських шкіл. Діти дізнались не лише про свої права і обов’язки, а й зрозуміли значущість таких важливих документів, як Декларація прав дитини та Конвенція про права дитини, ознайомились із тим, як закони захищають і охороняють дітей у нашій країні. А допоміг їм у цьому перегляд мультфільму «Маленька людина у великому місті», цікава вікторина «Захищаємо права казкових героїв» та ознайомлення з книжками виставки «Дитяча Країна права». Кожна дитина потребує піклування і доброзичливого ставлення до себе, відчуття своєї необхідності. Тож бережімо наших дітей і поважаймо їхні права!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей