Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Талановиті діти в новорічному концерті
на Музичній платформі «Слухай своє»

       Проект Музична платформа «Слухай своє» 2017 рік завершив новорічним концертом за участю талановитих дітей України – Софії Заікіної з Києва та Гліба Шаповалова з Костянтинівки (Донбас) – лауреатів багатьох співочих конкурсів та фестивалів. Напрочуд обдаровані маленькі вокалісти співали не тільки рідною українською, а й італійською та французькою мовами.

       Гліба Шаповалова не даремно називають українським Робертіно Лоретті, адже це улюблений співак хлопчика і в репертуарі Гліба багато пісень знаменитого італійця.

 

       І розпочав він свій виступ знаменитою піснею «Джамайка»

       А маленька Софія дуже любить творчість Едіт Піаф та Мірей Мат’є, тому виконує пісні цих знаменитих французьких артисток і виконує дуже майстерно.

       Глядацький зал просто вибухав оваціями після кожної пісні! Наприкінці концерту найактивніші слухачі, які ставили цікаві запитання, отримали новорічні подарунки.

 

       Протягом року Музична платформа «Слухай своє» на сцені Національної бібліотеки України для дітей знайомила читачів бібліотеки із вже відомими українськими виконавцями та зовсім юними музикантами. В планах проекту на майбутній рік, окрім сольних концертів та творчих зустрічей із музикантами, започаткувати співочий фестиваль для дітей, які мріють стати музикантами. Тому запрошуємо юні таланти залишати заявки у соціокультурному відділі бібліотеки, якщо ви бажаєте взяти участь у фестивалі.

Всіх із Новим роком! До зустрічі на оновленій Музичній платформі у 2018 році!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей