Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Сімейний день «Коло-Дій»

       У останній день Масниці бібліотека влаштувала сімейний день та запросила своїх читачів на книжково-бібліотечні розваги. А наша бібліотека вміє розважати і зовсім малесеньких і зовсім дорослих, а про школярів годі й казати! Цей день проходив під гаслом «Приходь у наше сімейне КОЛО і ДІЙ». Наше КОЛО було чималеньке – понад 50 сімей долучилися у цей день до ДІЙ.

       Малюки від 1 до 5 років спробували книжкові смаколики – читали книжку Юрія Винничука «Перекладанець» про пригоди Піплі і Гоплі, а потім разом із мамами, татами та психологом бібліотеки робили свої смачні перекладанці та смакували ними. У Кімнаті Казок також читали книжки дошкільнятам – там це робила Бібліотечна Фея.

       Два майстер-класи – весняних листівок та колажів зі старих газет – відвідували усі, хто вже може намастити клеєм папір. Тож весняні квіти та симпатичних котиків додому понесли і діти і батьки. І навіть бабусі з дідусями.

       У читальному залі для старших школярів діти 8-13 років завзято грали у народні ігри, а у залі для читачів молодшого віку змагалися інтелектуали у інтерактивній грі «Відгадай і з’єднай».

       Завершилося свято переглядом веселої і яскравої, музичної та лялькової вистави про «Червону Шапочку, яку ви не бачили». Бо дійсно не бачили – тому, що наш сценарій осучаснив добре відому казку Шарля Перро та зробив її більш елегантною, французькою, музичною і комічною. А ще й тому, що виставу зазвичай показують для відвідувачів групових екскурсій по буднях, коли більшість сімей наших завзятих читачів прийти не можуть. Саме на їхні численні прохання виставу показали у неділю, і приурочили її до нашого сімейного кола та ювілею Шарля Перро. У 2018 році відзначається 390-річчя великого казкаря, і читачам перед виставою було показано невеличку презентацію та книжкову виставку видань казок Шарля Перро з фондів Бібліотеки.

       А наприкінці на усіх чекав смачний сюрприз: млинці та вареники, які приготували матусі і татусі наших активних читачів. А приготували стільки, що вистачило кожному гостеві свята – посмакували всі бажаючі.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей