Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
В серцях і книгах пам'ять про війну

          7 травня у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку для семикласників гімназії №172 «Нивки» було проведено екскурс в минуле «В серцях і книгах пам'ять про війну», присвячений 100-річчю від дня народження видатного українського письменника, літературного критика Олеся Терентійовича Гончара.

          Під час заходу школярі дізналися про життєвий та творчий шлях письменника, його фронтові подвиги під час Другої світової війни. Олесь Гончар був там, де найважче, у самому пеклі війни. Він звідав усе – і гіркоту відступу, й ночі оточенські, і шал атак, і біль втрат однополчан, і радість перемог. Та війна вчила не тільки воювати, битися з ворогом, вона вчила його жити і писати.

          Саме тому темі війни Олесь Терентійович присвятив не один свій твір. І оскількі він був безпосереднім свідком тих подій, то не міг не написати про фронтові дороги, про вірних бойових побратимів.

          Яскравим доповненням заходу стала книжкова виставка та відеоматеріал про життя Олеся Гончара.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей