Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Знайомтесь – «Однокласник»

          25 жовтня в читальному залі обслуговування дітей середнього і старшого віку для семикласників гімназії № 172 «Нивки» була підготовлена відеопрезентація щомісячного ілюстрованого журналу для підлітків «Однокласник». Діти дізналися про історію журналу, який безперервно виходить із жовтня 1923 року, назва періодично змінювалась, кількість рубрик збільшувалась, структура видозмінювалась, але журнал завжди залишався актуальним.

          Так із рубрики «Проза» діти дізнались, як прожити 92 дні без гаджетів, в рубриці «Артишок» з інтерв’ю зі Сашком Дерманським – про написання сценарію до фільму-фентезі «Сторожова застава». Рубрика «Навігатор» познайомила з різноманітними професіями, зокрема дипломата та фотографа. «Відеотека» проанонсувала фільм «Легенда Карпат», головну роль Олекси Довбуша в якій зіграв Валерій Харчишин, а його кохану – Марія Яремчук. З рубрики «Хобітанія» семикласники дізналися, що потрібно зробити, щоб книга була насолодою. На завершення згадали рубрику «Слухати і чути» зі статтею «Гіркі собачі сльози», яка закликає у будь-якій ситуації залишатися людиною — уважною, чуйною, привітною, небайдужою.

          Загалом учасникам було представлено 24 різноманітні рубрики журналу «Ок», які суттєво розширили кругозір підлітків та викликали цієї осінньої днини бажання дізнатись ще більше.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей