Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Разом для найкращого Інтернету

          5 лютого в бібліотеці пройшов День безпечного Інтернету під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

           Заходами була охоплена різна категорія користувачів бібліотеки: молодшого та середнього віку, батьки, вчителі та бібліотекарі.

           Під час спілкування учні 3-4 класів столичної гімназії № 19 «Межигірська», п’ятикласники школи № 175 м. Києва жваво брали участь у вивченні питань безпечного перебування в Інтернеті, інтернет-безпеки та інтернет-етики, пройшли тести щодо правил поводження в мережі, здійснили віртуальну подорож сайтом Національної бібліотеки України для дітей: познайомилися з електронними ресурсами та мандрували їхніми розділами.

           Батькам, окрім правил, нагадали про батьківський контроль та вікові обмеження в Інтернеті. Бібліотекарі долучились до вебінару, організованого ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», ГО «Центр кращого Інтернету», НВК №141 «ОРТ».

           Сподіваємося, що отримана інформація стане в пригоді для навчання, самоосвіти і дозвілля, захистить та упередить від загроз та небезпек в Інтернеті.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей