Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

          Урочисто відкрився Всеукраїнський тиждень дитячого читання – 2019

       19 березня о 12-00 у приміщенні Черкаської обласної філармонії у м. Черкаси Театралізованим дійством «Нам книга відкриває всі світи» урочисто відкрився Всеукраїнський тиждень дитячого читання, організований Національною бібліотекою України для дітей, КЗ «Обласна бібліотека для дітей» Черкаської обласної ради під патронатом Міністерства культури України. У програмі свята — Творча зустріч з письменниками «Знайомтеся — автор…», Бібліорозслідування «Шерлок Холмс і всі, всі, всі…», Краєзнавче ерудит-шоу «Черкащина: яка вона насправді» та Літературна вікторина «Пізнай свій край з бібліотекою». Учасників привітали: головний спеціаліст Міністерства культури України Кононов А.О., генеральний директор Національної бібліотеки для дітей Гордієнко А.І., представники органів місцевого самоврядування та письменники і поети Черкащини. Усі учасники урочистого відкриття отримали подарунки — журнали «Малятко», «Барвінок», «Однокласник» та «Розумашки».

       Протягом Тижня читання у спеціалізованих бібліотеках для дітей відбудуться численні заходи з просування української дитячої книги та популяризації читання.

       21 березня у Національній бібліотеці України для дітей розпочнеться Ток-шоу кандидатів у Книжковий Парламент «Голосуй за книгу — обирай майбутнє!», яке триватиме до урочистого завершення Всеукраїнського тижня дитячого читання, що проходитиме у бібліотеці 2 квітня.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей