Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

          Славетний гетьман України

       Україно! На твоїх теренах відбувалися події вікопомні у світовій історії. Наша земля породила видатні постаті, які цю історію творили.

       20 березня в читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку бібліотекарі з учнями 2 класу однієї із київських шкіл здійснили екскурс у минуле. Захоплююча мандрівка, що мала назву «Славетний гетьман України», присвячена 360-річчю від дня народження І. Мазепи, ніби перенесла всіх присутніх у часи козаків, гетьманщини, запорозьких баталій. 8081 день, хто із гетьманів довше тримав гетьманську булаву? Кожний рік гетьманування відзначений величною спорудою, що була збудована чи відновлена на його кошти. Та не згоріло в полум’ї ім’я І. Мазепи, його пам’ятатимуть покоління.

       Діти із задоволенням переглядали відеодобірки, презентації. А зосередженість та уважність була нагородою під час розгадування вікторини, адже питання як для другокласників були нелегкими. Під час складання пазлу з бібліотечного ресурсу «Літературна мозаїка» читачі вкотре довели свою вправність, завзятість та наполегливість. Яскрава книжкова виставка «Козацькі бувальщини» була в центрі дитячої уваги.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей