Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Краєзнавчі перегони «Київ мій від «А» до «Я»

       2 квітня 2019 року у відділі обслуговування дітей середнього і старшого віку відбулися краєзнавчі перегони «Київ мій від «А» до «Я». Восьмикласники гімназії № 172 «Нивки» яскраво продемонстрували свої знання про столицю України. Запитання (їх було близько 60) діти знаходили у бочці-скарбничці з упізнаваним зеленим символом Києва: історія (до XX ст.) – листок каштану, сучасність (XXI ст.) – цвіт каштану, історія+сучасність (з XX до XXI ст.) – плоди каштану. Користувачі бібліотеки з величезним задоволенням (за допомогою слайд-презентації) віртуально мандрували сучасним Києвом, перегортали сторінки історії славетного міста над Дніпром, пригадували імена відомих киян, які прославили Україну на весь світ, познайомились із скульптурою, яка невдовзі з’явиться на Дніпровській набережній. Ґрунтовно підготовлена виставка нових книг та тематична викладка літератури допомогла дітям яскраво відтворити своєрідний портрет Києва.

       У запеклій інтелектуальні боротьбі троє дівчат вибороли призові місця та отримали заохочувальні призи, решта ж учасників гри – солодощі. Півтори години активного спілкування минули непомітно та спонукали дітей до вивчення минувшини Києва, примноження слави і набутків минулих поколінь.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей