Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
«Американські медалісти» з випускницею програми FLEX

       У Національній бібліотеці України для дітей 23 травня 2019 року відбулася зустріч, присвячена програмі «Американські медалісти» з випускницею програми FLEX, Роксоляною Орищин.

       Програма обміну майбутніх лідерів (FLEX) в Україні — це програма для учнів шкіл, яка фінансується урядом Сполучених Штатів Америки. Програма надає школярам стипендії, які дають їм змогу подорожувати до США, навчатися в американській школі протягом одного академічного року і проживати у місцевій родині.

       Роксоляна Орищин упродовж року навчалася в американській школі і володіє англійською на рівні носіїв мови. Для відвідувачів бібліотеки вона прочитала популярну у США історію «The Scrambled States of America», яку написала Laurie Keller. Одного разу штат Канзас, якому набридло бути постійно на одному місці і жити з тими самими сусідами, запропонував усім штатам помінятися місцями. Це справді кумедна історія, головна думка якої полягає у тому, що вдома завжди краще.

       У кінці заходу читачі бібліотеки мали можливість зіграти у гру двома командами — скласти пазли зі штатами США.

       Захід відбувся у рамках роботи Центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів» (працює при відділі документів іноземними мовами).

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей