Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Проєкт «Будь патріотом!Дивись своє – українське»!

         У рамках проєкту «Будь патріотом! Дивись своє – українське» у бібліотеці в 2019 році відбулися два покази художніх фільмів. Художній фільм-фентезі «Сторожова застава» та художній фільм «Іван Сила». Показ відбувся у березі цього року в актовій залі Національної бібліотеки України для дітей. Фільм «Сторожова застава» знятий за однойменним твором Володимира Рутківського. Режисер Юрій Ковальов разом із київським дитячим письменником Сашком Дерманським та маріупольським кіносценаристом Ярославом Войцешеком адаптували книгу під фільм. На думку кінокритиків, в Україні з’явився перший фільм, який можна оцінювати на рівні із західним кіно.

         Під час показу художнього фільму «Іван Сила» користувачі нашої бібліотеки дізналися про на диво сильного, доброго і справжнього у почуттях і вчинках героя, його дивовижних друзів і несподіваних ворогів. Цей фільм знятий за мотивами книги українського письменника Олександра Гавроша «Неймовірні пригоди Івана Сили». Прототипом головного героя фільму став український цирковий силач Іван Фірцак, якого у 1928 році визнали найсильнішою людиною планети.

          Загальне відвідування показів фільмів склало 180 осіб. Цільова аудиторія – учні 5-6 класів, батьки та користувачі Національної бібліотеки України для дітей.

          У 2020 році заплановано покази ще цікавіших фільмів у рамках проєкту «Будь патріотом! Дивись своє – українське».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей