Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві
Медіапроєкт «Візок добрих казок»

         7 січня 2019 року в Національній бібліотеці України для дітей стартував медіапроєкт «Візок добрих казок», основним завданням якого є театралізоване та музичне ознайомлення дітей із книжками сучасних авторів.

         Актуальним та інноваційним є виклад художнього матеріалу, а саме музичний супровід та авторська інтерпретація виконавця і читця, бібліотекаря Євгена Грабовського. Дітки, засвоївши у цікавій формі новий книжковий матеріал, в подальшому звертаються безпосередньо вже до самої книги.

        Першою була озвучена «Казочка про Зайчикову знахідку» сучасного українського письменника Івана Андрусяка. Пілотний випуск знято у школі екранних мистецтв Screen School під керівництвом куратора курсу «Телеведучий» Яніни Соколової.

        Проєкт «Візок добрих казок» чудово переформатувався у казкові читання під гітару наживо для дітей від 5 років, які відвідують мистецькі заходи у бібліотеці та за її межами.

        Сподіваємося, що цільова аудиторія проєкту — дошкільнята та діти молодшого віку, а також їхні батьки — із задоволенням переглядатимуть казкові випуски проєкту «Візок добрих казок» та відкриватимуть для себе нові твори сучасних письменників.

        Випуски проєкту «Візок добрих казок» за «Зайчиковою книжечкою» Івана Андрусяка можна продивитися на YouTube каналі Національної бібліотеки України для дітей за посиланням: http://www.chl.kiev.ua/Default.aspx?id=8643

        Наступні випуски заплановано знімати за творами Сашка Дерманського «Арктична пасіка» та «Kazka: у пошуках себе».

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей