Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Пропустить Навигационные Ссылки.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві


Місячник видавництва «Kаламар» розпочався!

         Вже не перший рік у відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку традиційно проводяться місячники видавництв, під час яких юних читачів, батьків та вчителів знайомлять із новими сучасними книжками, які вони видають.

         У перший день весни на «Кораблі читання для сімейного єднання» розпочався місячник видавництва «Kаламар». Його засновник Ольга Попович презентувала книгу Анни Льєнас «Монстрик і його кольори». Головний герой книги допоможе дитині розібратися з 5-ма основними емоціями, а яскраві малюнки дозволять весело й делікатно досліджувати кольори та почуття. Насамкінець дітки розмалювали кожен свого монстрика, визначивши його емоцію, та власноруч створили монстрика – закладку для своєї улюбленої книжки.

        Кожен із нас має надзвичайні СУПЕРСИЛИ: хтось гарно танцює, багато читає або дотепно жартує. Завдяки цьому ми унікальні й неповторні. Прочитавши книгу Сусанни Ісерн «Велика книжка суперсил», ми вияснили, якими СУПЕРСИЛАМИ наділені присутні на заході дітки. Виявляється, дехто їх має не одну!

        Відтепер у наших читачів з’явилися нові друзі – книжки видавництва «Kаламар»! Знайомство відбуватиметься протягом місяця!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 07.12.2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей