Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Українська дитяча література. 2020 рік»

           У Національній бібліотеці України для дітей підготовлено черговий випуск науково-допоміжного бібліографічного покажчика «Українська дитяча література. 2020 рік».

         У покажчику відображено інформацію про науково-популярну та художню літературу для дітей, критичні матеріали з питань української дитячої літератури здебільшого 2019-2020 років видання.

         Посібник складається з двох розділів: 1. Фольклор. Твори українських письменників для дітей; 2. Історія та критика української дитячої літератури на сторінках серіальних та неперіодичних видань. Для зручності в посібнику вміщено довідково-пошуковий апарат: «Іменний покажчик» та «Список використаних серіальних видань». Посібник доповнено додатками: «Автореферати дисертацій та монографії з питань української дитячої літератури» та «Список книжок, нагороджених літературними преміями і відмічених на конкурсах». Електронну версію покажчика розміщено на сайті НБУ для дітей у розділі «Видання бібліотек для дітей».

         Покажчик стане у пригоді дослідникам української дитячої літератури, бібліотекарям, учителям, а також широкому читацькому загалу.

         Відбір літератури завершено 30 листопада 2020 року. Видання виходить щорічно.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей