Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

На чому тримається світ...

           Ми — справжні українці, ми шануємо свої свята та традиції, і тому з трепетом у душі навесні чекаємо свято Пасхи. Воскресіння Христа об'єднує всіх українців у різних куточках світу, бо саме в цей день за святковим столом збирається вся родина та урочисто вітає один одного словами «Христос воскрес!». Великодні дари – паски, крашанки та писанки прикрашають святковий стіл.

           До речі, ви знали, що саме в Україні існує єдиний у світі Музей писанкового розпису? Музей «Писанка» знаходиться у місті Коломиї. Писанка — це не просто розмальоване яйце, а справжній витвір народного мистецтва.

           В нашій бібліотеці є багато книжок про звичаї і традиції нашого народу. Якщо ви хочете більше дізнатись про свята, то обов’язково їх почитайте.

           А сьогодні ми пропонуємо вам помандрувати сторінками казки «Писанка» відомої дитячої української письменниці Зірки Мензатюк. У нашій ляльковій виставі ви зможете дізнатися про те, що сталося зі звичайнісіньким яйцем і чи зміг його з'їсти пес? І взагалі, ви зможете побачити, які дивовижні малюнки з'явилися на його біленькій шкаралупі!

           Приємного вам перегляду!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей