Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Екологічна скринька

           У відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку бібліотекарі разом із першокласниками однієї із київських шкіл впевнено крокували до усвідомлення значущості людини в збереженні нашої екосистеми під час проведення екомарафону «Екологічна скринька».

           Людина – частина живої природи, і ми повинні берегти довкілля для наших нащадків, щоб їм було де відпочити та помилуватися природою… Ось саме про це йшлося у відеопрезентації «Парад новин, як захистити тварин». А завдяки екологічній вікторині та іграм із пазлами діти зрозуміли, до яких невеселих наслідків призвела згубна діяльність людей.

           Метою заходу було донести до свідомості маленьких читачів, як зберегти довкілля чистим, тому дітям були представлені книжкові новинки, які вдало розкривають цю тему: Б. Красавцев «Еко-історії для моїх маленьких друзів» та Г. Буділова «Велетунські казки про нашу планету».

           Бережіть природу і вона віддячить вам за це!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей