Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Робот-бібліотекар Лукаш у бібліотеці. День другий

           Пригоди робота-бібліотекаря Лукаша в Національній бібліотеці України для дітей продовжуються. Сьогодні читачі, які не змогли вчора бути на святкуванні Міжнародного дня захисту дітей, із цікавістю знайомилися з незнайомцем, який на деякий час оселився у читальному залі відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку.

           Робот допомагав дітям ближче познайомитися із творчістю чудової письменниці Лесі Українки. А бібліотекарі намагалися зробити це знайомство інтерактивним та ще цікавішим. Наприклад, можна було створити свою Мавку, головну героїню твору «Лісова пісня», прикрасивши підготовлений шаблон на власний смак. Або взяти участь у вікторині за допомогою конвалії, улюбленої квітки Лесі Українки. Потрібно тільки обрати тичинку на квітці того чи іншого кольору, знайти там номер запитання, присвяченого життю та творчості Лесі Українки, та отримати за правильні відповіді подарунок від партнерів бібліотеки, компанії Нова пошта.

           Хто не побував у нашій бібліотеці, – ще є шанс познайомитися із Лукашом та більше дізнатися про Лесю Українку. Чекаємо вас завтра!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей