Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Робот-бібліотекар. День п’ятий

           У неділю робот-бібліотекар Лукаш познайомився із новими читачами – маленькими артистами, які завітали до Національної бібліотеки України для дітей з виступами у шоу-програмі «Майже дорослі». Учасники талант-центру «М’юзіСмузі» були в захваті від робота-бібліотекаря НП Лукаша! Особливо найменші, яких цікавило усе: як Лукаш рухається, а що буде, коли стати у нього на дорозі, скільки книжок може перевозити одночасно? Дітям намагалася дати вичерпні відповіді та задовольнити пізнавальний інтерес маленьких чомусиків. Дехто з хлопчаків навіть просив передати інженерам, які спроєктували робота, декілька рекомендацій щодо вдосконалення: щоб більше різнокольорових лампочок блимало, щоб швидше рухався та інші технічні (складні) деталі. Дівчатка були менш прискіпливі до технічних подробиць, їх більше цікавили книжки, які перевозить Лукаш.

           А школярі із задоволенням пограли у квест-гру за творами Лесі Українки та знайшли поетичні привіти від Лесі – листівки з дитячими віршами, приховані у книжках. Деякі діти зачитали вірші уголос. Усі справилися із завданнями і були премійовані подарунками, які надала компанія Нова Пошта спеціально для цієї акції.

           Хто ще не бачив Лукаша і не брав участь у подіях, присвячених творчості Лесі Українки, – у понеділок 7 червня скористайтеся шансом!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей