Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Загальна інформація
Режим роботи
Контакти
Структура
"Вікно в Америку"
ЗМІ про бібліотеку
Спонсори
Благодійний фонд розвитку
Державні закупівлі
Вакансії
Послуги та сервіси
Новини
Замовлення екскурсій
Бібліотечні події
Онлайн-проєкти
Читацькі об'єднання
Психологічна служба
Віртуальна довідка
Версія для слабозорих
Електронні ресурси
Електронний каталог
Електронна бібліотека
Видання бібліотек для дітей
Віртуальні книжкові виставки
Інтерактивні ресурси
Ключ
Почитайко
Т.Г. Шевченко для дітей
Бібліотека у форматі Д°
Музей книги
Творчість дітей
Пам'ятні літературні дати
Вибрані Інтернет-ресурси
Для дітей
Для дорослих
Дитячі бібліотеки в Інтернет
Це важливо знати
Читання - справа сімейна
ІнфоТека для дітей
ІнфоТека для дорослих
Інтернет-безпека для дітей
Інтернет-безпека для батьків
На допомогу бібліотекареві
Професійні новини
Бібліотеки України для дітей
Мережа бібліотек України для дітей
Національна секція IBBY
Асоціація дитячих бібліотекарів
Сторінка методиста
Проєкт "КОРДБА"
Інформаційна культура користувачів
Бібліотека + IT
Нові книги України
Книги обмінного фонду

ENGLISH WITH NO LIMITS.
Перший рік занять добіг свого кінця.

           Бібліотечна англомовна студія «Англійська без обмежень» завершила перший навчальний рік! Розпочавши свою діяльність у вересні 2020 року, ми дуже сподівалися на успіх, але отриманий результат перевершив усі очікування. Проєкт «Англійська без обмежень», впроваджений за підтримки посольства США в Україні, був розрахований на шість місяців і мав завершитися наприкінці грудня 2020 року. Але, не дивлячись на те, що роботу студії було повністю переведено в онлайн-формат і всі заняття проходили на платформі ZOOM, юні учасники настільки вподобали і цю ідею, і сам процес, що було прийняте рішення продовжити роботу студії щонайменше ще на шість місяців. Протягом цього часу до занять у студії зареєструвалися більше 200 дітей з усієї України, понад 100 з них стали активними постійними учасниками занять. Це діти не тільки з Києва, а й з таких міст, як Харків, Кременчук, Львів, Полтава, Лубни, Дніпро, Рівне, а ще з таких містечок і сіл, як Ширяєве, Буштино, Зимне, Зарічне тощо.

           За цей рік було проведено 73 зустрічі, під час яких студійці дізналися дуже багато нової та цікавої інформації з англійської мови. Разом із волонтерами проєкту вони прочитали неймовірну кількість цікавих книжок, вивчали англійську за допомогою сучасних американських пісень, встигли поспілкуватися з представниками таких американських програм, як Fulbright та FLEXX, вчилися промовляти скоромовки, передивилися велику кількість цікавих сучасних американських мультфільмів, а також фільмів мовою оригіналу, створених за однойменними книжками.

           Діти вдосконалювали свої навички читання, вивчали нові слова, словосполучення та навіть ідіоматичні вислови, а ще прислів’я, дослівний переклад яких ніколи не допоможе зрозуміти справжню ідею сказаного. За десять місяців студійці прочитали колекцію дитячої американської класики, яка здобула всеохопне визнання і популярність у США. Американці, стипендіати програми Фулбрайта і працівники посольства США читали для них книжки, нагороджені Медаллю Кельдекотта. Діти прочитали понад 50 книжок!

           Під час реалізації проєкту «Англійська без обмежень» книжковий фонд Національної бібліотеки України для дітей поповнився великою кількістю неймовірно цікавих та пізнавальних книжок англійською мовою! Більше 70 нових яскравих книжок знайшли своє місце в бібліотеці. Усі бажаючі можуть ознайомитися з нашими яскравими новинками у відділі документів іноземними мовами.

           А вже у вересні бібліотечна англомовна студія «Англійська без обмежень» повернеться до своїх учасників із новими силами та цікавими матеріалами! Слідкуйте за нашими новинами на сайті та у групі «Англійська без обмежень» у Фейсбуці за посиланням

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/3/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей