Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«Хай живуть зайчики!»

           У середу учасники літніх читань заробляли бали, беручи участь у літературних іграх за творами відомого сучасного дитячого письменника Івана Андрусяка. На початку заходу діти ознайомилися з життям і творчістю письменника, прослухали його автобіографію.

           Квізбук «Хай живуть зайчики!» включав 4 раунди. Виконуючи завдання першого — літературної гри «Розплутуй назву» — учасники складали із словосполучень правильні назви книг письменника.

           Другого — літературної вікторини «Назва з секретом» — обирали із трьох варіантів правильне слово або склад назви книги, частина якої була схована.

           Пізнання навколишнього світу, охорона природи — доволі актуальні теми, які автор розкриває на сторінках трилогії про Чакалку. Тому літературний квест «Подорож із Чакалкою» за творами «Стефа і її Чакалка» містив запитання щодо безпечної поведінки у лісі.

           Насамкінець учасники бібліотечного літа грали у літературний боулінг «Кеглі + книги = СТРАЙК!», відповідали на запитання, пов’язані з життям і творчістю І. Андрусяка.

           Для більш повного ознайомлення з творчістю автора пропонуємо скористатися бібліотечним ресурсом «Коло читання». Читай книги, переглядай ресурси, грай та розвивайся!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 10/5/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей