Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Кицин день

           Вчора, 8 серпня, за ініціативою Міжнародного фонду захисту тварин, ми святкували Всесвітній день котів. За статистикою 80% людей на землі мають домашніх улюбленців. І саме коти займають перше місце у цьому списку.

           Наші бібліотекарі теж дуже люблять цих грайливих, ласкавих і дуже розумних тваринок із м’якими лапками, тому перший день цього тижня у літературному дворику розпочався книжковим сніданком – читанням для найменших журналу «Малюк Котя» разом із його головним персонажем Котею. За допомогою аквагриму всі, хто бажав, стали на деякий час цими милими тваринками. Згодом разом із бібліотекарем присутні познайомилися з літературними новинками – енциклопедичною та художньою літературою про котів та із задоволенням почитали деякі з них. Особливу увагу бібліотекарі звернули на книгу Люсі Деніелс «Котик-безхатько» із серії «Історії порятунку» та розповіли малечі про притулки для тварин, в яких вони із нетерпінням чекають на своїх нових господарів. Приємною несподіванкою для дітлахів стала квест-гра «Що заховав Фіндус?». Виконавши всі завдання, учасники гри знайшли потрібну коробку, а в ній – чудове іграшкове мишеня, заховане котом Фіндусом.

           Любителям виготовляти власноруч цікаві речі був запропонований майстер-клас «Кицині вушка», під час якого юні творці зробили котячі вуха, які можна носити на голові. Деякі дітки подумали про своїх мам та сестричок і теж зробили їм такий подарунок.

           Насамкінець відвідувачі літературного дворика переглянули відеовиставу «Народження малюка Коті», створену бібліотекарями відділу обслуговування дітей дошкільного та молодшого віку.

           Отож, часу не гайте – в наступні дні також у наш дворик завітайте!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей