Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Читачі бібліотеки вітають Киргизьку Республіку з 30-річчям Дня незалежності

           Сьогодні, 31 серпня, Киргизька Республіка відзначає 30-річчя незалежності!

           Співпраця Національної бібліотеки України для дітей та Посольства Киргизької Республіки в Україні – це історія успішної багаторічної співпраці, спрямованої на всебічний культурний розвиток дітей та зацікавлення у читанні.

           У 2018 році ми спільно провели Всеукраїнський конкурс дитячих малюнків «Сторінками книг Чингіза Айтматова», за результатами якого відбулася презентація робіт у виставковій залі НБУ для дітей, а учасники-переможці отримали путівки на відпочинок у Киргизстан.

           Цього року двоє учасниць поїздки завітали до бібліотеки, щоб розповісти про власні враження і привітати весь киргизький народ і зокрема Надзвичайного і Повноважного Посла Шаріпова Жусупбека Шаріповича з 30-річчям Незалежності Киргизької Республіки!

           Любі читачі, беріть участь у конкурсах бібліотеки, слідкуйте за спільними заходами, які ми проводимо разом із Посольством Киргизької Республіки, щоб не проґавити можливість збагатитися новими знаннями.

           Читайте, досягайте, перемагайте!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей