Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

День культури Киргизстану у Національній бібліотеці України для дітей

           Національна бібліотека України для дітей приєднується до святкування 30-річчя Незалежності Киргизької Республіки та у співпраці з Посольством Киргизької Республіки в Україні запрошує своїх читачів 24 вересня о 15.00 на «День культури Киргистану».

           На свято в бібліотеку завітає Надзвичайний і Повноважний Посол Киргизької Республіки в Україні — Шарипов Жусупбек Шарипович.

           Свято ставить за мету познайомити читачів ближче із цією країною неповторного колориту та багатої культури. Культурна спадщина Киргизстану вражає своєю унікальністю та заслужено здобула міжнародне визнання.

           У програмі свята інсценізація за киргизькою народною казкою «Злагода», дефіле «Національний киргизький одяг», під час якого бібліотекарі продемонструють наживо традиційний киргизький костюм. Ведучі розкажуть читачам про киргизькі музичні інструменти, літературні пам’ятки, народні традиції.

           Під час заходу також буде нагороджено переможців Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Киргизстан — безмежно унікальний». Вихованці державної хореографічної студії українського танцю «Барвіночок» підготували танцювальне привітання для наших киргизьких гостей.

           Урочистості відбудуться із дотриманням усіх заходів безпеки, пов’язаних із запобіганням поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей