Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Запрошуємо усіх на косплей «ДресКОД книжковий» у режимі онлайн!

           30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Свято це молоде – започатковане у 1998 році. Читачі, бібліотекарі, творці книги та її шанувальники щороку відзначають цей день разом із бібліотеками різноманітними яскравими та незабутніми подіями. Цього року пропонуємо читачам прокачати свою творчу енергію та читацьку ерудицію, влаштувати 30 вересня у Всеукраїнський день бібліотек WEB-парад літературних героїв!

           1. Зробіть художнє фото в образі улюбленого книжкового персонажа.
           2. Розмістіть свою світлину на власній сторінці (якщо вам уже виповнилося 12 років) або на сторінці батьків у соціальних мережах із хештегами #деньбібліотек #дрескодкнижковий #НБУдлядітей #nbu_for_kids.
           3. Надішліть своє фото в образі книжкового персонажа повідомленням на сторінку бібліотеки, а також додайте до нього три запитання (загадки) для інших онлайн-читачів. Ця опція для «просунутих» читачів 88 рівня.

           Зверніть увагу! Автори найбільш поширених, вподобаних та коментованих фото косплею на сторінці бібліотеки отримають бонуси на власний рахунок, який ми відкриваємо у новому сезоні 21-22 для учасників дистанційних книжкових подій.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей