Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Зустріч-дослідження «Польща туристична»

           28 вересня у Національній бібліотеці України для дітей відбулася зустріч-дослідження, присвячена містам, які варто відвідати кожному туристу, що подорожує Польщею.

           Діти вирушили у віртуальну мандрівку цією країною, поринули в атмосферу, культуру та історію таких неймовірно красивих міст, як Люблін, Краків, Познань, Лодзь, Варшава тощо. Допомогла у цьому спеціально створена презентація на тему «Польща туристична», де було представлено багато цікавої інформації не тільки про історію виникнення того чи іншого міста, а й про традиції, культуру, архітектуру, особливості проживання тощо.

           Діти із задоволенням слухали про кожне з міст, дискутували з приводу їхньої відмінності та подібності, ділилися, яке б з міст хотіли відвідати саме вони. Наприкінці говорили про те, чим відрізняються міста України та Польщі, перш за все – з туристичної точки зору.

           Маленькі читайлики активно відповідали на запитання: Чи захотілося вам після цієї зустрічі відвідати Польщу? Яке саме місто ви б обрали? Що вам у ньому сподобалося? Які міста для відпочинку та туризму в Україні обов’язково варто відвідати нашим сусідам – полякам? Опісля радилися між собою та весело проводили дозвілля.

           Презентацію підготовлено за виданнями Polish tourism organization «Польща. Скарби ЮНЕСКО», «Польща. Замки і палаци», «Польща. Міста», «Польща. Природа», надані бібліотеці Польським інститутом в Україні.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей