Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Ти — козак! Ти — вояк! Не здолать тебе ніяк!

           Багата Україна на свята, а особливо восени. Ось і сьогодні — 12 жовтня для учнів 4 класу однієї із київських шкіл було проведено патріотичний спектр «Ти — козак! Ти — вояк! Не здолать тебе ніяк!».

           Напередодні великого християнського свята та Дня українського козацтва, маленькі читачі дізналися багато цікавих історичних фактів, переглянули відеодобірки, активно грали в гру, відшуковуючи ім’я «Богдан», сховане поміж безладно розташованих букв. А завдання було не з простих. На інтерактивній дошці вправно склали пазл портрета відомого гетьмана Війська Запорозького та добре впоралися з питаннями вікторини. Також здійснили мандрівку в часі аж на 1000 років у минуле, переглянувши відео «Історія українських земель». Книжкова виставка представлена на заході, була в центрі уваги усього класу, що особливо приємно, адже на цю тему є ще багато різної літератури.

           Тож усіх із прийдешніми святами Покрови Пресвятої Богородиці, Днем українського козацтва та Днем захисника і захисниць України!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей