Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

Офіційний візит Надзвичайного і Повноважного Посла Португальської Республіки в Україні

           До Національної бібліотеки України для дітей 12 жовтня 2021 року з офіційним візитом завітав Надзвичайний і Повноважний Посол Португальської Республіки в Україні Антоніу Алвеш Машаду.

           Генеральний директор Національної бібліотеки України для дітей Алла Гордієнко провела екскурсію для почесного гостя, розповіла про проєкти бібліотеки, навела приклади успішної співпраці з посольствами та культурними центрами закордонних держав.

           У колекції НБУ для дітей зберігається 57 книжок португальською мовою і близько 100 примірників про Португалію та португальських авторів. Пан Посол із радістю ознайомився з португальськими виданнями й українськими перекладами португальських письменників. Приємною несподіванкою для читачів бібліотеки стало спілкування з почесним гостем, а також спільна фотографія на пам’ять.

           Під час зустрічі генеральний директор та пан Посол обговорили майбутню співпрацю щодо популяризації португальської літератури та культури серед україномовних користувачів бібліотеки та початківців у вивченні португальської.

           Найближчим часом для читачів бібліотеки буде презентовано спільний проєкт з Посольством Португальської Республіки в Україні. Тож слідкуйте за новинами!

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей