Національна бібліотека України для дітей
     
Віртуальна довідка1
Наша адреса:
03190, Київ, вул. Януша Корчака, 60
 
Написать письмо
 
 
 
   
Пошук по сайту  
 
Skip Navigation Links.
Про бібліотеку
Послуги та сервіси
Електронні ресурси
Вибрані Інтернет-ресурси
Це важливо знати
На допомогу бібліотекареві

«ДОСТАВКА ОБ’ЄДНУЄ»: нова місія з конструктором LEGO
у науково-пізнавальному об’єднанні «Robotics»

           У Національній бібліотеці України для дітей вже четвертий рік поспіль продовжує працює науково-пізнавальне об’єднання «Robotics» за підтримки благодійної організації «Міжнародна організація «Інноваційні Освітні Технології». Кваліфіковані тренери-бібліотекарі допомагають юним користувачам долучитися до світу науки та інновацій за допомогою конструктора LEGO в рамках міжнародної програми FIRST LEGO League Junior.

           Днями до бібліотеки надійшов новий набір конструктора LEGO, а це означає, що вже зовсім скоро розпочнеться навчальний курс з робототехніки на тему «ДОСТАВКА ОБ’ЄДНУЄ». Не зволікайте і скоріше записуйтесь за цим посиланням.

           Тема сезону 2021-2022 років присвячена вантажним перевезенням, правилами розподілення та сортування вантажу, а також доставці. Щорічно список вимог до транспортної системи збільшується, саме тому основне завдання сезону – змінити способи транспортування вантажів шляхом винайдення нових способів перевезення, що допоможуть покращити ефективність та безпеку доставки, а також створять нові торгівельно-транспортні зв’язки між шляхопроводами.

           Упродовж курсу занять діти зможу не лише здобути нові знання з робототехніки, а й набути базові навички з технічного конструювання, навчитися основам програмування та моделювання.

           Науково-пізнавальне об’єднання «Robotics» надає унікальну можливість дітям 6-10 років безкоштовно познайомитися з основами робототехніки шляхом побудови різних LEGO-моделей за допомогою конструктора LEGO Education WeDo 2.0. Цікавий курс легко швидко засвоюється маленькими слухачами та допомагає учасникам проявляти креативність і творчість.

 

Для редагування, видалення інформаціі про дитину з сайту або повідомлення про нелегальний контент Ви можете звернутися за адресою: library@chl.kiev.ua

 
Останнє оновлення: 12/4/2024
© 1999-2010р. Національна бібліотека України для дітей